adres:
ul. Sosnowiecka 6/2
01-496 Warszawa - Wola
województwo: mazowieckie
powiat: Warszawa
NIP: 5241408225
telefony:
tel./fax (22) 836 00 10
kom. 606 928 542
kom. 608 577 744
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmygłówny adres kontaktowy e-mail do firmy
opis działalności:
B&G Biuro Projektów S.c.

PROJEKTUJEMY ZAPLECZA GASTRONOMICZNE DLA:
  • kuchni hotelowych
  • kuchni szpitalnych
  • restauracji
  • kantyn biurowych
  • barów, cafeterii i pizzerii
  • pensjonatów
  • domów pomocy społecznej
  • kuchni w szkołach, przedszkolach i żłobkach
  • gospodarstw agroturystycznych

oraz zaplecza sklepów:
  • ogólnospożywczych
  • mięsno-wędliniarskich
  • hipermarketów

CO ZAWIERA PROJEKT

Zakres projektu technologicznego obejmuje:
  • wizję lokalną obiektu (w przypadku modernizacji)
  • uzgodnienia z Inwestorem
  • opracowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń, spełniającego aktualne wymogi przepisów BHP i Sanepidu
  • opis procesów technologicznych, lokalizację i dobór wyposażenia technologicznego

wytyczne dla branż projektowych:
  • architektoniczno-budowlane
  • wodno-kanalizacyjne (bilans wody i ścieków)
  • instalacji elektrycznej - 230V i 400V (bilans mocy)
  • wentylacji mechanicznej i klimatyzacji (bilans zysków ciepła od urządzeń)
  • centralnego ogrzewania
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. Sanepidu i BHP

Projekty są opracowywane zgodnie z obowiązującymi dyrektywami HACCP.

DLA KOGO PROJEKTUJEMY

Komu jest potrzebny projekt technologiczny? Każdemu, kto:
  • chce otworzyć lokal gastronomiczny, sklep spożywczy itp.
  • odebrać lokal przez Sanepid
  • uzyskać koncesję na alkohol

DLACZEGO MY

Zapewniamy:
  • nowoczesne i funkcjonalne rozwiązania projektowe poparte:
  1. wieloletnim doświadczeniem
  2. znajomością obowiązujących przepisów sanitarno-higienicznych i budowlanych
  3. rozeznaniem wyposażenia gastronomicznego
  • szybkie terminy
  • onkurencyjne ceny
  • doradztwo inwestycyjne
  • uzyskanie wymaganych odstępstw
  • obecność przy odbiorze lokalu przez Sanepid

Zapraszamy na naszą stronę internetową.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno