adres:
ul. Henryka Sienkiewicza 5 lok.1a
58-305 Wałbrzych
województwo: dolnośląskie
powiat: wałbrzyski
NIP: 8862891797
telefony:
kom. 697 511 004
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmygłówny adres kontaktowy e-mail do firmy
opis działalności:

Firma Protect świadczy profesjonalne usługi:


1. Wdrażania Programu Zwalczania Szkodników w obiektach zakładów przemysłu spożywczego zgodnie z wymaganiami systemów HACCP, IFS/BRC, AIB. Występowanie szkodników w sektorach związanych z żywnością jest niedopuszczalne,

 

2. Dezynfekcji (odkażanie) - niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych środkami fizycznymi, chemicznymi i przy pomocy naturalnie występującego ozonu,

 

3.  Dezynsekcji - to zabieg zwalczania wszelkiego rodzaju owadów oraz ich larw i jaj szkodliwych ze względów sanitarnych i gospodarczych,

 

4. Deratyzacji (odszczurzanie) - to zespół zabiegów mających na celu zwalczanie wszelkich gryzoni szkodliwych ze względów sanitarnych i gospodarczych. Najczęściej zwalczanymi szkodnikami są: myszy domowe, szczury wędrowne i śniade, nornice, krety, kuny,

 

5. Fumigacji - najbardziej skuteczna metoda zwalczania wszelkiego rodzaju organizmów szkodliwych, występujących w uprawach polowych i w obiektach magazynowych zarówno pustych jak i zapełnionych surowcami,

 

6. Dezodoryzacji - metoda mająca na celu usunięcie niepożądanego, nieprzyjemnego zapachu,

 

7. Usuwania gniazd os i szerszeni,

 

8. Likwidacji zapachu kwasu masłowego.


BEZPIECZNIE = DYSKRETNIE = SKUTECZNIE

Zaufało nam wielu klientów - zaufaj i Ty!

Naszą ofertę kierujemy do:

  • Klientów indywidualnych, zbiorowych
  • Zakładów przetwórstwa artykułów pochodzenia zwierzęcego
  • Zakładów mięsnych, masarni, ubojni
  • Hoteli i Obiektów wypoczynkowo Rekreacyjnych
  • Szpitali, ośrodków zdrowia, Ośrodków Pomocy Społecznej
  • Marketów i hipermarketów, sieci handlowych
  • Zakładów mleczarskich
  • Zakładów przetwórstwa ryb
  • Zakładów drobiarskich, hodowli
  • Zakładów przetwórstwa artykułów pochodzenia roślinnego
  • Zakładów różnych branż niespożywczych
  • Restauracji, obiektów zbiorowego żywienia
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno