adres:
ul. Milionowa 9
93-102 Łódź - Śródmieście
województwo: łódzkie
powiat: Łódź
NIP: 7282836887
rok założenia: 2018
telefony:
kom. 798 282 282
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmy
opis działalności:
Firma Pingwin Łódzka Fabryka Lodu dostarcza najlepsze jakościowo kostki lodu oraz lód kruszony, produkowany przez kostkarki HOSHIZAKI. Każda kostka naszego lodu, ma ten sam wymiar, kształt i wagę. Charakterystyczne dla naszych kostek jest brak dziurki, dzięki czemu lód nie pęka i dłużej zachowuje swoje właściwości. Lód Hoshizaki w koktajlach i napojach prezentuje się znacznie lepiej niż lód tradycyjny, ponieważ jest bardziej trwały i dłużej się topi, a tym samym sprawia, że napoje wyglądają i smakują zdecydowanie lepiej. Pingwin obsługuje zarówno klientów indywidualnych jak i branżę gastronomiczną. Najlepszy jakościowo lód produkowany zgodnie z technologią japońskiej marki HOSHIZAKI. JAKA JEST RÓŻNICA MIĘDZY KOSTKAMI TRADYCYJNEGO LODU, A LODU HOSHI? każda kostka HOSHI ma identyczny rozmiar, kształt oraz masę HOSHI to idealna przejrzystość kostek dzięki perfekcyjnym systemom filtracji wody oraz unikalnej technologii mrożenia w temperaturze -40 st. Lód HOSHI doskonale prezentuje się w efektownych koktajlach, napojach i alkoholach; pozwala na uzyskanie wyższej jakości a co jest z tym związane, wyższej ceny waszych produktówkostki lodu HOSHI nie mają dziurek tak jak kostki produkowane przy użyciu tradycyjnej technologii, dzięki temu płyny „nie chowają” się w kostkach – nie pozostaje tam woda ani przygotowane przez Was napojedzięki swojemu kształtowi, jakości i strukturze, wydajność lodu HOSHI jest dwukrotnie lepsza od tradycyjnego lodu w kostkach z dziurką. Już dziś możesz zamówić idealny lód z dowozem bezpośrednio do lokalu i zapewnić swoim Gościom doskonały standard serwowanych napojów (!) Dla stałych odbiorców proponujemy atrakcyjne warunki współpracy i rabaty cenowe. Jeżeli nie macie możliwości przechowywania dużej ilości lodu w zamrażarkach, idealnym rozwiązaniem będzie wynajem termoboxów, w których lód zachowuje swoje właściwości do 12 godzin.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno