adres:
ul. Strzegomska 8
04-840 Warszawa - Wawer
województwo: mazowieckie
powiat: Warszawa
NIP: 5210321345
rok założenia: 1992
telefony:
tel. (22) 615 81 59
tel. (22) 615 81 60
kom. 697 385 450
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmy
opis działalności:

Oferujemy szeroką gamę maszyn do produkcji makaronu ekstrudowanego, jak również makaronu walcowanego.
Wszystkie maszyny wykonane są według najnowszych standardów Unii Europejskiej spełniają najostrzejsze kryteria w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony środowiska oraz wymogów sanitarnych – norma europejska EN 45014 oraz norma polska 45014.


Wydajność maszyn od 30 do 1500 kg makaronu na godzinę, technologia ekstruzji próżniowej dla wszystkich typów maszyn.


Urządzenia nietypowe przygotowane według wymogów klienta. Pojedyncze maszyny jak również pełne ciągi technologiczne łącznie z pakowaniem. Suszarnie stacjonarne kabinowe oraz tunelowe.


Możliwość skompletowania urządzeń używanych po pełnej regeneracji z półrocznym okresem gwarancji.


Serwis przedinstalacyjny, gwarancyjny oraz pogwarancyjny.


Urządzenia do produkcji pierożków typu:

  • ravioli
  • cappelletti
  • tortellini, jak również typowo polskich kształtów


Pasteryzatory na parę suchą, przegrzaną i nasyconą oraz sterylizatory opakowań wraz z produktem.
Naszym wyłącznym dostawcą jest firma ITALPAST, TRAFILE TURCONI, CAMPAGNOLO i wiele innych których urządzenia pracują na wszystkich kontynentach.


Ponad 15% makaronu produkowanego w Polsce wykonano na naszych urządzeniach.

EDYCJA DANYCH »
zamknij okno