nazwa firmy:
Pizzeria LAGUNA
telefony:
tel. (52) 397 71 48
tel. (52) 565 43 32
tel. (52) 565 43 32
branże:
www:
www.laguna.com.pl
email:
opis działalności:
Zapraszamy na świeżą, pachnącą i smaczna pizze serwowaną w lokalu i na zamówienie.
Zamównia telefoniczne 52 397 7148
czynne pn-czw 11-22
pt -sob 11-23
nd 11-22
Nasza pizzeria zaczęła swoją działalność 15.11.1990 r.
Od tamtego czasu jej charakter zmienił się dwukrotnie.
Po raz pierwszy w roku 1992, kiedy to pizzę przygotowywano bezpośrednio przy kliencie, co na tamte czasy było czymś nowym.
Po raz drugi w roku 1998, kiedy budynek został rozbudowany do dwóch kondygnacji z kuchnią na zapleczu i obsługą kelnerską. Taki stan istnieje do dzisiaj.
Przy produkcji nasze pizzy kierujemy się ideą, że najważniejsze jest ciasto. Jednak oprócz ciasta, które w każdej pizzeri jest tym, co odróżnia lokale od siebie, przykładamy wielką wagę do składników na pizzy. Wychodzimy z założenia, że dodatków nie może być przesadnie dużo, ale muszą być najlepszej jakości. To też używamy tylko markowych warzyw, prawdziwej szynki a nie mielonki, prawdziwego sera a nie wyrobów seropodobnych itd. Takie wytyczne muszą wpłynąć na cenę. Adresujemy naszą pizzę do ludzi, którzy wiedzą, za co płacą.
I na koniec ważna informacja nie polewamy pizzy sosami typu ketchup, czosnkowy czy inne, ale dodajemy je na życzenie klienta. Ich jakość też jest z górnej półki.
Oprócz pizzy zapraszamy Państwa codziennie na inne dania z naszego Menu, polecając dania obiadowe przygotowywane w określone dni w tygodniu zawsze ze świeżych produktów.
Zamównia telefoniczne 52 397 7148
czynne pn-czw 11-22
pt -sob 11-23
nd 11-22
Nasza pizzeria zaczęła swoją działalność 15.11.1990 r.
Od tamtego czasu jej charakter zmienił się dwukrotnie.
Po raz pierwszy w roku 1992, kiedy to pizzę przygotowywano bezpośrednio przy kliencie, co na tamte czasy było czymś nowym.
Po raz drugi w roku 1998, kiedy budynek został rozbudowany do dwóch kondygnacji z kuchnią na zapleczu i obsługą kelnerską. Taki stan istnieje do dzisiaj.
Przy produkcji nasze pizzy kierujemy się ideą, że najważniejsze jest ciasto. Jednak oprócz ciasta, które w każdej pizzeri jest tym, co odróżnia lokale od siebie, przykładamy wielką wagę do składników na pizzy. Wychodzimy z założenia, że dodatków nie może być przesadnie dużo, ale muszą być najlepszej jakości. To też używamy tylko markowych warzyw, prawdziwej szynki a nie mielonki, prawdziwego sera a nie wyrobów seropodobnych itd. Takie wytyczne muszą wpłynąć na cenę. Adresujemy naszą pizzę do ludzi, którzy wiedzą, za co płacą.
I na koniec ważna informacja nie polewamy pizzy sosami typu ketchup, czosnkowy czy inne, ale dodajemy je na życzenie klienta. Ich jakość też jest z górnej półki.
Oprócz pizzy zapraszamy Państwa codziennie na inne dania z naszego Menu, polecając dania obiadowe przygotowywane w określone dni w tygodniu zawsze ze świeżych produktów.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno