Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Przemyśl, podkarpackie. Przemyska Karczma - Baza firm Business Navigator
adres:
ul. Mnisza 3
37-700 Przemyśl
województwo: podkarpackie
powiat: Przemyśl
NIP: 7951075917
rok założenia: 2004
telefony:
tel. (16) 678 87 78
kom. 506 039 645
kom. 506 039 642
opis działalności:
KARCZMA PRZEMYSKA zaprasza codziennie:
  • od poniedziałku do czwartku od 9.00 do 22.00
  • w piątki i soboty od 9.00 do 23.00
  • w niedziele od 11.00 do 22.00.

Realizujemy zamówienia na telefon, z dowozem do domu klienta lub biura.
Zamówienia przyjmujemy w godz. od 9.00 do 18.00.
Proponujemy posiłki abonamentowe zgodnie z życzeniami klientów.
Śniadania, obiady, kolacje w karczmie lub z dowozem we wskazane miejsce.
Oferujemy w szerokim asortymencie dania kuchni staropolskiej przygotowywane w/g starych polskich przepisów kulinarnych.
Oferujemy również specjalności z menu innych narodów.
Realizujemy zamówienia na specjalne życzenia klientów z uwzględnieniem indywidualnych upodobań, włącznie z dostawą do domu lub biura.

Nasze motto: "Kto do Karczmy przychodzi, szczęśliwym i pojedzonym wychodzi"

CATERING

Catering to usługa zawierająca obsługę gastronomiczną przyjęć, imprez, bankietów i konferencji.

Właściwy dobór dań na przyjęcie to sprawa kluczowa. Dania dobiera się w zależności od preferencji osoby zamawiającej, jak również i od pory roku. Latem wybiera się głównie sałatki i przystawki kosztem mniejszej ilości dań "ciężkich" oraz gorących. Zimą odwrotnie - na stołach królują potrawy sycące. Zimowy catering to dania duszone, smażone, wędzone oraz mniejsza ilość lekkich przystawek z sałatek.

Ważna jest również sprawa estetyki podawanych dań. Oferujemy catering z profesjonalnym przystrojeniem. Stoły w łagodnych kolorach (biel, błękit oraz pastele w kolorach ziemi) - modne i dobrze postrzegane są falbany na obrusach. Często stosujemy zdobione, artystyczne świeczniki rozstawiane pomiędzy potrawami, dodające szlachetności całej oprawie. Potrawy przystrojone wg panujących zasad profesjonalnego ozdabiania potraw.

Kompleksowy catering to również obsługa. Obsługa głównej mierze zaspokaja oczekiwania gości serwując posiłki, prowadząc luźne rozmowy z gośćmi czy usuwając zabrudzenia spowodowane przez przypadek przez gości. Obsługa cateringu pełni bardzo ważną rolę: musi być w każdym miejscu spotkania, a jednocześnie pozostawać na uboczu. 

Zapraszamy na nasz fanpage na facebooku oraz naszą stronę internetową
.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno