telefony:
tel./fax (74) 852 20 30
branże:
email:
opis działalności:
Dowóz GRATIS!!! na terenie Świdnicy przy zamówieniach powyżej 30 zł, zapraszamy do składania zamówień (74) 852 20 30.
Światowa kuchnia, ciekawe smaki. Zainspirowani alternatywnymi dziedzinami kuchni, zakochaliśmy się w STREET-FOOD.
Kochamy jeść smacznie i dobrze. W menu znajdziemy kuchnię amerykańską, włoską i śródziemnomorską. Wybierzemy się w podróż na Bliski Wschód, zahaczając o Japonię, Meksyk czy Hiszpanię.
Nasza MENU:
Startery
Zupy
Sałatki (Do każdej sałatki podajemy świeżo wypiekaną włoską focaccię oraz owocowy sos vinegrette):
Steki (Wspieramy polski biznes dlatego mięso kupujemy od lokalnych dostawców!)
Alternatywy
Desery
Światowa kuchnia, ciekawe smaki. Zainspirowani alternatywnymi dziedzinami kuchni, zakochaliśmy się w STREET-FOOD.
Kochamy jeść smacznie i dobrze. W menu znajdziemy kuchnię amerykańską, włoską i śródziemnomorską. Wybierzemy się w podróż na Bliski Wschód, zahaczając o Japonię, Meksyk czy Hiszpanię.
Nasza MENU:
Startery
- Krewetki - krewetki smażone ze świeżym czosnkiem i chili w białym winie, podawane z pieczywem własnego wypieku
- Bruschetta z wołowiną - wołowina smażona w cieście panko, podawana z oliwikami i suszonymi pomidorami na pieczywie własnego wypieku
- Chipsy z batatów - cienko krojone bataty, posypane serem feta i świeżą kolendrą
- Hummus z pita - tradycyjny hummus przygotowany według oryginalnej libańskiej receptury, podawany z dwiema świeżymi bułkami pita własnego wypieku
- Carpacio - wyśmienita polędwica wołowa, podawana z włoskim parmezanem i świeża rucolą skropiona oliwą truflową
Pizza (Tradycyjne włoskie ciasto tylko z najwyższej jakości składników):
- Pizza margeritta - włoskie ciasto, połączone z domowym sosem pomidorowym, serem mozzarella i ziołami
- Pizza capriciosa - włoskie ciasto, połączone z domowym sosem pomidorowym, serem mozzarella, pieczarkami i szynką
- Pizza parma - włoskie ciasto, połączone z domowym sosem pomidorowym, serem mozzarella, szynką parmeńską i rucolą
- Pizza własna - włoskie ciasto, połączone z domowym sosem pomidorowym, serem mozzarella i dodatkami według Twojego gustu
Burgery (100% sezonowanej wołowiny od lokalnych dostawców, podawanej w bułkach wypiekanych codziennie rano przez piekarza WołoWiny):
- Burger Aioli - 100 % sezonowanej wołowiny z sałatą, pomidorem, serem cheddar, ogórkiem i domowym sosem Aioli, podawany w świeżo wypiekanej bułce i grubo krojonymi frytkami
- Burger mexicana - 100 % sezonowanej wołowiny z sałatą, pomidorem, ogórkiem, papryczką Jalapeno i domowym sosem Aioli, podawany w świeżo wypiekanej bułce i grubo krojonymi frytkami
- Burger dnia
Pasty
- Tagiatele z polędwicą i grzybami - makaron tagiatelle w sosie śmietanowym, z polędwicą i podgrzybkami
- Tagiatele z krewetkami - makaron tagiatelle z krewetkami w lekkim winnym sosie i aromatycznymi ziołami
- Pappardelle z kurczakiem i gorgonzola - makaron pappardelle z grillwaonym kurczakiem w delikantym sosie gorgonzola i aromatycznymi ziołami
Zupy
- Rosół - delikatny bulion z makaronem
- Krem z pomidorów - łagodny krem podawany z wiórkami sera mozarella
- Zupa dnia
Sałatki (Do każdej sałatki podajemy świeżo wypiekaną włoską focaccię oraz owocowy sos vinegrette):
- Sałatka z kozim serem - świeża sałata z marynowanymi warzywami, podawana z karmelizowanym burakiem i serem kozim
- Sałatka z kurczakiem i parmezanem - świeża sałata z marynowanymi warzywami, podawana z grillowanym kurczakiem i włoskim parmezanem
- Sałatka na focacci z polędwicą wołową - świeżo wypieczona włoska focaccia podawana z mieszanką sałat, pomidorkami cherry, serem mozzarella i delikatną polędwicą wołową
Steki (Wspieramy polski biznes dlatego mięso kupujemy od lokalnych dostawców!)
- Stek z antrykotu soczyste mięso wołowe podawane z grubo krojonymi frytkami,mieszanymi sałatami i masłem rozmarynowym
- Stek z rostbefu - soczyte mięso wołowe podawane z chipsami z batatów, mieszanymi sałatami i domowym sosem Aioli
- Stek z polędwicy - soczyste mięso wołowe podawane z grubo krojonymi frytkami,mieszanymi sałatami i sosem z zielonego pieprzu
Alternatywy
- Filet z łososia - grillowany filet z łososia, podawany z musem z groszku i ziemniaków oraz mieszanymi sałatami
- Fish and chips - Dorsz w panierce z panko, podawany z grubo krojonymi frytkami i domowym sosem Aioli
- Filet z kurczaka - grillowana pierś z kurczaka, podawana z mieszanymi sałatami, świeżo krojonymi frytkami i domowym sosem Aioli
- Polędwiczka wieprzowa - Eskalopki wieprzowe w sosie podgrzybkowym, podawane z mieszanymi sałatami i pieczonymi ziemniakami
Desery
- Deser w słoiku - krem mascarpone z ciastkiem i musem z owoców sezonowych
- Sernik - domowy sernik z mascarpone i białą czekoladą
- Deser dnia
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno