nazwa firmy:
JWT JAWITO
telefony:
tel./fax (41) 372 64 64
email:
opis działalności:
Nasza firma powstała dzięki blisko trzydziestoletniemu doświadczeniu właścicieli w branży.
Zajmujemy się dystrybucją żywych przynęt wędkarskich na Polskę i za granicę kraju.
Firma JAWITO jest pod nadzorem weterynaryjnym dającym gwarancję nabycia towaru najwyższej jakości.
Zapewniamy fachową obsługę, terminowość wykonania zamówień i miłą współpracę.
Nasze produkty:
Zajmujemy się dystrybucją żywych przynęt wędkarskich na Polskę i za granicę kraju.
Firma JAWITO jest pod nadzorem weterynaryjnym dającym gwarancję nabycia towaru najwyższej jakości.
Zapewniamy fachową obsługę, terminowość wykonania zamówień i miłą współpracę.
Nasze produkty:
- Robak pszczeli - Jest to pasożyt pszczół. Używany do połowu dużej białej ryby.
- Czerwone robaki - dendrobeana - Dżdżownice używane jako przynęty należą do kilkunastu gatunków. Wszystkie mają ten sam kształt ciała, różnią się jednak między sobą, nierzadko nawet dość znacznie, wielkością i barwą.
- Rosówki - Przeciętna długość: 15 cm, doskonałe jako nocna przynęta gruntowa, m.in. na sumy, węgorze, liny i okonie. Są ruchliwe, żywotne i dobrze trzymają się na haku. Nie lubią światła, bardzo wrażliwe na przegrzanie, żle przechowywane szybko zdychają.
- Biały robak - Larwa muchy plujki. Jedna z najbardziej znanych i lubianych żywych przynęt wędkarskich, używana do połowu wielu gatunków ryb. O jego atrakcyjności decydują zawartość białka i niezwykła ruchliwość, jak i zapach oraz smak.
- Pinka - Wyglądem przypomina białego robaka, choć jest od niego znacznie mniejsza, trwalsza i hodowana z innego gatunku muchy. Nieodzowna w zawodach wędkarskich jako dodatek do zanęt, a także jako przynęta na drobną i średnią rybę.
- Ochotka zanętowa - Jest naturalnym pokarmem ryb żyjącym w dennym mule większości naszych akwenów. W wędkarstwie stosowana do zanęt ze względu na swoje małe rozmiary.
- Ochotka przynętowa - Larwy o długości 1,5-2 cm. Ochotka ze względu na jej skuteczność jest bardzo rozpowszechniona i ceniona w środowisku zawodniczym.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno