nazwa firmy:
P.P.H.U. DAKA S.c. Pierogi Łąckie
telefony:
tel./fax (18) 444 56 08
kom. 503 704 520
kom. 501 306 044
kom. 503 704 520
kom. 501 306 044
branże:
email:
opis działalności:
Firma "DAKA" Pierogi Łąckie powstała w 2003 r. Zakres działalności firmy obejmuje produkcję oraz dystrybucję pierogów mrożonych na terenie małopolski. Od początku swego istnienia, pierogarnia za kluczowy aspekt produkcji przyjmuje wysoką jakość surowców zawierających naturalne witaminy i minerały. Aby zachować wysoką jakość produktów, współpracujemy tylko i wyłącznie ze sprawdzonymi dostawcami (poprzez odpowiednie procedury).
W skład naszych pierogów wchodzi: - wysokiej jakości mięso wieprzowe, przygotowywane od podstaw w naszej firmie, które jest nadzieniem pierogów mięsnych, uszek mięsnych oraz pierogów z Kapustą i Mięsem, - świeże pieczarki pochodzące z gminy Łącko, będące między innymi składnikiem farszu do pierogów z Kapustą i Grzybami oraz uszek z Grzybami, - świeża kapusta, odpowiednio doprawiana i przysmażana, wchodzi w skład pierogów z kapustą i grzybami oraz pierogów z kapustą i mięsem. - biały ser skupowany z okolicznych wsi i przetwarzany w mleczarni z Nowego Sącza, jest podstawą nadzienia pierogów Serowych i pierogów Ruskich. - całe owoce: jagody (borówki), truskawki, jabłka oraz śliwki. Są nadzieniem pierogów borówkowych, pierogów truskawkowych, pierogów z jabłkiem a tak że pierogów ze śliwą.
Regionalny przepis na ciasto oraz specjalne etapy mrożenia pierogów, minimalizują ich pękanie podczas gotowania, oraz pozwalają cieszyć się smakiem świeżo klejonych pierogów.
Szczegółowe informacje dostępne na naszej stronie: www.pierogi-lackie.pl
W skład naszych pierogów wchodzi: - wysokiej jakości mięso wieprzowe, przygotowywane od podstaw w naszej firmie, które jest nadzieniem pierogów mięsnych, uszek mięsnych oraz pierogów z Kapustą i Mięsem, - świeże pieczarki pochodzące z gminy Łącko, będące między innymi składnikiem farszu do pierogów z Kapustą i Grzybami oraz uszek z Grzybami, - świeża kapusta, odpowiednio doprawiana i przysmażana, wchodzi w skład pierogów z kapustą i grzybami oraz pierogów z kapustą i mięsem. - biały ser skupowany z okolicznych wsi i przetwarzany w mleczarni z Nowego Sącza, jest podstawą nadzienia pierogów Serowych i pierogów Ruskich. - całe owoce: jagody (borówki), truskawki, jabłka oraz śliwki. Są nadzieniem pierogów borówkowych, pierogów truskawkowych, pierogów z jabłkiem a tak że pierogów ze śliwą.
Regionalny przepis na ciasto oraz specjalne etapy mrożenia pierogów, minimalizują ich pękanie podczas gotowania, oraz pozwalają cieszyć się smakiem świeżo klejonych pierogów.
Szczegółowe informacje dostępne na naszej stronie: www.pierogi-lackie.pl
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno