adres:
ul. Łąkowa 6
16-070 Choroszcz
województwo: podlaskie
powiat: białostocki
rok założenia: 1992
telefony:
tel. (85) 719 31 11
fax (85) 719 31 12
KABO Zakład Mięsny A. BOROWIK, W. CIBOROWSKI, M. GRYGORUK Sp.j. - zdjęcie-67333KABO Zakład Mięsny A. BOROWIK, W. CIBOROWSKI, M. GRYGORUK Sp.j. - zdjęcie-67334KABO Zakład Mięsny A. BOROWIK, W. CIBOROWSKI, M. GRYGORUK Sp.j. - zdjęcie-67335KABO Zakład Mięsny A. BOROWIK, W. CIBOROWSKI, M. GRYGORUK Sp.j. - zdjęcie-67336KABO Zakład Mięsny A. BOROWIK, W. CIBOROWSKI, M. GRYGORUK Sp.j. - zdjęcie-67337KABO Zakład Mięsny A. BOROWIK, W. CIBOROWSKI, M. GRYGORUK Sp.j. - zdjęcie-67338
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmy
opis działalności:
Zakład Mięsny Kabo powstał w 1992 r. jako spółka cywilna założona przez Anatola Borowika i Wiaczesława Karpieszuka. Przedsiębiorstwo położone jest w województwie podlaskim w gminie Choroszcz. Od początku swojej działalności firma zajęła się produkcją pasztetów, pieczeni, wędlin drobiowych, wędzonek oraz innych produktów garmażeryjnych. W końcu lat dziewięćdziesiątych firma poszerzyła ofertę o wyroby wieprzowe jak i drobiowo-wieprzowe.

Dystrybucja wyrobów odbywa się na terenie województwa podlaskiego, mazowieckiego, lubelskiego i warmińsko-mazurskiego. Sprzedaż przebiega głównie poprzez hurtownie i klientów sieciowych. Zakład posiada przyzakładowy sklep firmowy.

Firma eksportuje także wyroby między innymi do Anglii, Irlandii, Estonii i na Litwę.

Nasza oferta:
  • wędzonki z kurczaka
  • wędzonki z indyka
  • boczki wieprzowe
  • wędzonki wieprzowe
  • kiełbasy suche
  • kiełbasy cienkie
  • wyroby garmażeryjne
  • kiełbasy grube
  • wyroby blokowe
  • wyroby homogenizowane
  • wędliny dojrzewające
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno