adres:
ul. Sympatyczna 22 Antonowo
11-500 Giżycko
województwo: warmińsko-mazurskie
powiat: giżycki
NIP: 8451827059
rok założenia: 1996
telefony:
tel./fax (87) 428 24 22
kom. 726 090 810
www:
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmygłówny adres kontaktowy e-mail do firmy
tuszka kurczęca schłodzonaskrzydło kurczęce schłodzoneKurczak po giżycku - świeży i w marynacieserca kurczęceżołądki kurczęcewątroba kurczęca
opis działalności:
Podstawowym przedmiotem działalności firmy jest ubój i rozbiór kurcząt brojler oraz sprzedaż hurtowa i detaliczna mięsa i podrobów drobiowych.

Produkcja prowadzona jest w nowym zakładzie spełniającym wymogi prawa polskiego i Unii Europejskiej. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii oraz elastycznych metod zarządzania jesteśmy w stanie zaoferować produkty najwyższej jakości zgodnie z oczekiwaniem klienta.

Bieżący proces produkcyjny podlega ścisłej kontroli przez urzędowych lekarzy weterynarii. Doświadczenie i wdrożone systemy HACCP, GHP i GMP zapewniają najwyższą jakość zdrowotną oraz handlową naszych produktów.

Baza surowcowa oparta na długoletniej współpracy z producentami drobiu głównie z regionu Mazur, pozwala nam dostarczyć świeży drób o parametrach zgodnych z oczekiwaniami konsumentów.

Produkty nasze oferujemy w ciągłej sprzedaży na terenie kraju oraz poza jego granicami.

Zapraszamy na naszą stronę internetową.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno