nazwa firmy:
Zakład Przetwórstwa Mięsnego LIGOTA Sp. z o.o.
telefony:
tel. (32) 215 70 97
fax (32) 214 36 07
fax (32) 214 36 07
branże:
www:
www.zmligota.pl
email:
opis działalności:
Zakłada Przetwórstwa Mięsnego Ligota Sp. z o.o. istnieje od 1991r. i od samego początku istnienia realizuje swoją główną dewizę jaką jest dbałość o jakość oferowanych wyrobów przy jednoczesnym kultywowaniu najlepszych tradycji przetwórstwa mięsnego.
Zakład o powierzchni 4tys. m2 mieści się w Ligocie przy ul. Wspólnej 12. Produkcja odbywa się zgodnie z dobrą praktyką produkcyjną i higieniczną (GMP i GHP) i znajduje się pod stałym nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej. Wychodząc naprzeciw stawianym wymaganiom, zakład dostosował się do warunków obowiązujących w krajach UE i został zaklasyfikowany do grupy zakładów mających uprawnienia do handlu z UE i krajami trzecimi.
Nadrzędnym celem naszej Firmy jest spełnienie oczekiwań jakościowych i smakowych klienta. Cele te realizujemy poprzez ciągłe poszerzanie oferty produktów tak, aby wyjść naprzeciw ciągle zmieniającym się gustom i potrzebom klientów. Przeprowadzamy systematyczne badania mikrobiologiczne i chemiczne wyrobów gotowych a także monitorujemy procesy od których zależy jakość i bezpieczeństwo wyrobu. Doskonalimy funkcjonujący system HACCP, zapewniający wyprodukowanie bezpiecznych pod względem zdrowotności produktów. Dążymy do minimalizacji negatywnych oddziaływań zakładu na środowisko naturalne. Eliminujemy nadmierne zużycie wody i środków myjąco-dezynfekujących oraz udoskonalamy gospodarkę odpadami. Dbając o środowisko dbamy o naszych klientów i samych siebie.
Dzięki sprawnej polityce dystrybucji i specjalistycznemu transportowi docieramy z naszymi wyrobami do mieszkańców Południowej Polski.
Służymy pomocą naszym klientom.
Zapewniamy krótki czas realizacji zamówień.
Dobra jakość za rozsądną cen to podstawowe dewizy i niezmiennie realizowane działania naszej firmy. Zapraszając do długotrwałej i efektywnej współpracy życzymy Klientom i Kontrahentom zadowolenia i satysfakcji ze wspólnie realizowanych przedsięwzięć.
OFERTA
Zakład o powierzchni 4tys. m2 mieści się w Ligocie przy ul. Wspólnej 12. Produkcja odbywa się zgodnie z dobrą praktyką produkcyjną i higieniczną (GMP i GHP) i znajduje się pod stałym nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej. Wychodząc naprzeciw stawianym wymaganiom, zakład dostosował się do warunków obowiązujących w krajach UE i został zaklasyfikowany do grupy zakładów mających uprawnienia do handlu z UE i krajami trzecimi.
Nadrzędnym celem naszej Firmy jest spełnienie oczekiwań jakościowych i smakowych klienta. Cele te realizujemy poprzez ciągłe poszerzanie oferty produktów tak, aby wyjść naprzeciw ciągle zmieniającym się gustom i potrzebom klientów. Przeprowadzamy systematyczne badania mikrobiologiczne i chemiczne wyrobów gotowych a także monitorujemy procesy od których zależy jakość i bezpieczeństwo wyrobu. Doskonalimy funkcjonujący system HACCP, zapewniający wyprodukowanie bezpiecznych pod względem zdrowotności produktów. Dążymy do minimalizacji negatywnych oddziaływań zakładu na środowisko naturalne. Eliminujemy nadmierne zużycie wody i środków myjąco-dezynfekujących oraz udoskonalamy gospodarkę odpadami. Dbając o środowisko dbamy o naszych klientów i samych siebie.
Dzięki sprawnej polityce dystrybucji i specjalistycznemu transportowi docieramy z naszymi wyrobami do mieszkańców Południowej Polski.
Służymy pomocą naszym klientom.
Zapewniamy krótki czas realizacji zamówień.
Dobra jakość za rozsądną cen to podstawowe dewizy i niezmiennie realizowane działania naszej firmy. Zapraszając do długotrwałej i efektywnej współpracy życzymy Klientom i Kontrahentom zadowolenia i satysfakcji ze wspólnie realizowanych przedsięwzięć.
OFERTA
- Kiełbasy cienkie
- Kiełbasy grube i wyroby blokowe
- Wędzonki i szynki
- Pozostałe wyroby
- Polędwica
- Boczek wędzony
- Salceson
- Kabanosy
- Parówki
- Golonko wędzone
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno