nazwa firmy:
Zakład Mięsny KAROL
telefony:
tel. (83) 373 10 17
fax (83) 371 10 38
fax (83) 371 10 38
branże:
www:
zpm-karol.pl
email:
opis działalności:
Firma powstała w 1998 roku. We wrześniu 2000 roku otwarto zakład produkcyjny w Strzakłach, a cztery lata później odbyło się uroczyste otwarcie, kiedy to oddano do użytku nowe hale produkcyjne i kompleks biur administracyjnych.
Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe.
Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe.
Wielkość miesięcznej produkcji sięga do 1 tyś ton.
Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o wysokiej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego.
Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach i drobiu.
Wychodząc na przeciw wymaganiom jakościowym i zdrowotnym stawianym przez kraje. Wspólnoty Europejskiej, wdrożono system produkcji bezpiecznej żywności – HACCP.
W 2009 roku uruchomiona została nowoczesna ekologiczna oczyszczalnia ścieków.
Własna flota logistyczna pozwala na nieograniczony zasięg dostaw. Wysokie standardy jakościowe oraz wykwalifikowana załoga to jeden z podstawowych czynników rozwojowych firmy.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno