adres:
ul. Ks. Franciszka Górka 144
43-196 Mikołów
województwo: śląskie
powiat: mikołowski
NIP: 6310200498
rok założenia: 1953
telefony:
tel. (32) 235 49 30
Bujaków Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna PRZEŁOM - zdjęcie-24319Bujaków Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna PRZEŁOM - zdjęcie-24320Bujaków Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna PRZEŁOM - zdjęcie-24321Bujaków Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna PRZEŁOM - zdjęcie-24322Bujaków Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna PRZEŁOM - zdjęcie-24323Bujaków Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna PRZEŁOM - zdjęcie-24324
opis działalności:
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "Przełom" w Bujakowie istnieje na rynku od 1953 roku. Działamy na Śląsku w bezpośrednim sąsiedztwie dużych miast. Zajmujemy się szeroko pojętą produkcją żywności. Nasze produkty są czyste ekologicznie, wytwarzane w całości w sposób naturalny. Prowadzimy produkcję trzody chlewnej, podukcję kur niosek, uprawiamy ponad 500 ha gruntów ornych. Jesteśmy również producentami tuneli foliowych o różnych konstrukcjach oraz wymiarach, doniczek, jak również ochraniaczy i fartuchów foliowych. Ponad pół wieku doświadczenia nauczyło nas, aby wkładać we wszystko co robimy całe serce dzięki czemu oferowane przez nas produkty są najwyższej jakości a zadowolenie naszych klijentów stale wzrasta.

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszymi działami tematycznymi oraz z szeroką ofertą jaką dla Państwa przygotowaliśmy.


Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "Przełom" posiada pełnoprofilowy zakład przetwórstwa mięsnego. Zakład ten ubija tuczniki z własnej hodowli i wytwarza bogaty asortyment kiełbas, wędzonek i wyrobów gotowanych według tradycyjnych receptur.Prowadzimy produkcję trzody chlewnej, kur niosek, uprawiamy ponad 500 ha gruntów ornych. Zasięg działanie spółdzielni ciągle się powiększa z roku na rok przybywa nam trzody, dzięki czemu możemy w pełni zaspokoić potrzeby rynku.

Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "Przełom" prowadzi usługowy ubój trzody chlewnej.

Nasza oferta:

  • Wędzonki:
  1. polędwica sopocka
  2. polędwica parzona indyk
  3. podudziec wędzony indyk
  4. szynka bujakowska
  5. baleron bujakowski
  6. szynka gotowana wieprzowa
  7. szynka mozaikowa wędzona
  8. szynka mozaikowa parzona
  9. szynka orzech
  10. szynka golonkowa
  11. szynka filet z indyka
  12. boczek wędzony
  13. boczek gotowany
  14. szynka mielona
  15. szynka krakowska
  16. podgardle wędzone
  17. rolada faszerowana
  18. polędwica wędzona

  • Kiełbasy:
  1. kabanosy
  2. kiełbasa jałowcowa bujakowska
  3. kiełbaski domowe
  4. kiełbasa bujakowska
  5. kiełbasa śląska
  6. kiełbasa wieprzowa podsuszana
  7. parówki domowe
  8. kiełbasa toruńska
  9. parówka bawarska
  10. kiełbasa firmowa podsuszana
  11. kiełbasa kminkowa bujakowska
  12. kiełbasa zwyczajna bujakowska

  • Wyroby podrobowe:
  1. wątroba wieprzowa
  2. nogi wieprzowe
  3. głowy wieprzowe
  4. kości wieprzowe
  5. krew spożywcza
  6. skórki wieprzowe

  • Mięsa:
  1. karczek świeży
  2. łopatka z kością
  3. mięso wołowe bez kości pieczeń

  • Tłuszcze:
  1. smalec produkcyjny
  2. smalec domowy bez skwarek
  3. tłuszcz mielony
  4. tłuszcz drobny
  5. sadło świeże

  • Tunele foliowe dla działkowiczów wykonane z rur czarnych lub ocynkowanych
  • Tunele produkcyjne
  • Doniczki foliowe i ochraniacze na drzewka
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno