BANASIEWICZ Ubój i Sprzedaż Drobiu Sprzedaż Mięsa i Wędlin
tel. (62) 762 50 69
kom. 601 655 692
Nadrzędnym celem naszej działalności jest wychodzenie naprzeciw i zaspokajanie potrzeb, wymagań naszych klientów w zakresie zapewnienia pełnego bezpieczeństwa zdrowotnego oraz najwyższej jakości naszych wyrobów. Cel ten osiągamy poprzez stworzenie odpowiedniej struktury organizacyjnej oraz pełną realizację zasad dobrej praktyki produkcyjnej oraz higienicznej, a także poprzez wdrożenie systemy analiz zagrożeń i krytycznych punktów - HACCAP jako podstawowych narzędzi zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego.
Właściciel zakładu jak i wszyscy pracownicy firmy znają i utożsamiają się z tymi celami oraz świadomie podejmują i realizują wszystkie działania na rzecz najwyższej jakości oferowanych wyrobów.
Główna działalność zakładu to ubój, rozbiór i mrożenie wyprodukowanych towarów
W towar do produkcji zakład zaopatruje się kupując żywiec od hodowców drobiu z którymi zawierane są umowy kontraktacyjne na okres jednego lub wielu lat. Po tylu latach funkcjonowania posiadamy stałą grupę hodowców co zapewnia stabilną i ciągła produkcję. Dysponujemy także własnym zapleczem transportowym umożliwiającym szybkie dostarczenie towaru do poszczególnych odbiorców.