nazwa firmy:
Zakład Mięsny DOBROWOLSCY Sp. z o.o.
telefony:
tel. (14) 666 20 00
branże:
email:
opis działalności:
Zakład Mięsny Dobrowolscy powstał w 1990 roku w malowniczej miejscowości Wadowice Górne miedzy Mielcem a Tarnowem.
Dobrowolscy to rodzinna firma, którą założył senior rodu wraz z synami. Obecnie Zakład liczy ok. 13 000 m2 powierzchni produkcyjno-magazynowej, w tym ok. 7 000 m2 hali uboju, rozbioru i chłodni, pozostałe 6 000 m2 to produkcja z magazynami i ekspedycją. Zakład posiada również liczne magazyny własne zlokalizowane w Polsce.
Podstawą do produkcji wyrobów jest mięso zwierząt pochodzących z ekologicznie czystych terenów Podkarpacia. Stały nadzór Inspektoratu Weterynaryjnego, wdrożony system HACCP i profesjonalizm kadry pracowniczej zapewnia bezpieczną żywność.
Naszą dewizą jest rzetelność, uczciwość i dbałość o doskonałą jakość wyrobów.
Lata doświadczeń sprawiły, że na Państwa stoły trafiają wyroby o wyjątkowym smaku i wysokim standardzie jakościowym. W swojej ofercie firma stara się być niezwykle wyczulona na gusty i potrzeby swoich Klientów. Produkujemy tradycyjne wędzonki wieprzowe, drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych, oferujemy również mięso wołowe i wieprzowe.
Nasz Zakład jest w pełni zmodernizowany i dostosowany do światowych standardów. Wdrożony postęp techniczny i technologiczny sprawił, że firma posiada prestiż i stabilną markę.
Dzięki ścisłej współpracy z centralą oraz naszymi dostawcami zapewniamy Klientom produkty o najwyższym standardzie jakościowym. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie naszych Klientów.
Zapraszamy wszystkich do podjęcia współpracy, jednocześnie zapewniając, że Zakład Mięsny DOBROWOLSCY wraz z całą załogą centrum dołoży starań, aby byli Państwo zadowoleni z naszych usług.
PRODUKTY
Zapraszamy na naszą stronę internetową.
Dobrowolscy to rodzinna firma, którą założył senior rodu wraz z synami. Obecnie Zakład liczy ok. 13 000 m2 powierzchni produkcyjno-magazynowej, w tym ok. 7 000 m2 hali uboju, rozbioru i chłodni, pozostałe 6 000 m2 to produkcja z magazynami i ekspedycją. Zakład posiada również liczne magazyny własne zlokalizowane w Polsce.
Podstawą do produkcji wyrobów jest mięso zwierząt pochodzących z ekologicznie czystych terenów Podkarpacia. Stały nadzór Inspektoratu Weterynaryjnego, wdrożony system HACCP i profesjonalizm kadry pracowniczej zapewnia bezpieczną żywność.
Naszą dewizą jest rzetelność, uczciwość i dbałość o doskonałą jakość wyrobów.
Lata doświadczeń sprawiły, że na Państwa stoły trafiają wyroby o wyjątkowym smaku i wysokim standardzie jakościowym. W swojej ofercie firma stara się być niezwykle wyczulona na gusty i potrzeby swoich Klientów. Produkujemy tradycyjne wędzonki wieprzowe, drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych, oferujemy również mięso wołowe i wieprzowe.
Nasz Zakład jest w pełni zmodernizowany i dostosowany do światowych standardów. Wdrożony postęp techniczny i technologiczny sprawił, że firma posiada prestiż i stabilną markę.
Dzięki ścisłej współpracy z centralą oraz naszymi dostawcami zapewniamy Klientom produkty o najwyższym standardzie jakościowym. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie naszych Klientów.
Zapraszamy wszystkich do podjęcia współpracy, jednocześnie zapewniając, że Zakład Mięsny DOBROWOLSCY wraz z całą załogą centrum dołoży starań, aby byli Państwo zadowoleni z naszych usług.
PRODUKTY
- Wędzonki
- Kiełbasy, wyroby blokowe
- Garmażeria, podroby, pieczenie
- Mięso
Zapraszamy na naszą stronę internetową.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno