adres:
ul. Olsztyńska 3
11-300 Biskupiec
województwo: warmińsko-mazurskie
powiat: olsztyński
NIP: 7420001145
rok założenia: 1988
telefony:
tel. (89) 715 02 50
tel. (89) 715 02 60-63
fax (89) 715 02 59
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmygłówny adres kontaktowy e-mail do firmy
Zakłady Mięsne WARMIA - zdjęcie-21468Zakłady Mięsne WARMIA - zdjęcie-21465Zakłady Mięsne WARMIA - zdjęcie-21467Zakłady Mięsne WARMIA - zdjęcie-21463Zakłady Mięsne WARMIA - zdjęcie-21466Zakłady Mięsne WARMIA - zdjęcie-21464
opis działalności:
Zakłady Mięsne „Warmia” to producent wysokiej jakości wyrobów mięsnych z tradycjami. Od blisko 30 lat Warmia dostarcza klientom wędliny i mięso pochodzące z własnych hodowli i od sprawdzonych, lokalnych dostawców.

Produkty firmy sprzedawane są na terenach 5 województw: warmińsko-mazurskie, pomorskie, kujawsko-pomorskie, podlaskie, mazowieckie, w sklepach, marketach i hurtowniach oraz w sieci własnych Sklepów Firmowych. W bogatej ofercie znajdziemy m.in.:
- linię wyrobów tradycyjnych z Warmińskiej Wędzarni
- wyroby kruche z dodatkiem przypraw i czosnku
- wyroby wołowe.
- półtusze wieprzowe i ćwierci wołowe
- mięsa kulinarne: wołowina, wieprzowina, drób

ZM „Warmia” stawiają na wołowinę. To wysokiej jakości mięso jest podstawą menu Steakowni – sklepu/restauracji – sieci rozwijanej przez firmę. „Warmia” dokłada wszelkich starań, aby produkty dostarczane konsumentom były zawsze pierwszej jakości. Do sprzedaży trafiła właśnie nowa linia steków z wołowiny dojrzewającej pod marką „Sztuka mięsa”. Szeroka oferta, połączona z elastyczną polityką cenową pozwala zaspokoić jej gusta najbardziej wymagających klientów.

Zakłady Mięsne „Warmia” to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek Warmii i Mazur. To firma o korzeniach rodzinnych, która znana jest nie tylko z wysokiej jakości wyrobów, ale także z zaangażowania w lokalne inicjatywy.

Firma posiada uprawnienia do eksportu mięsa i wyrobów mięsnych na rynki Unii Europejskiej. Posiada certyfikat BRC, który gwarantuje wytwarzanie produktów bezpiecznych i o ustalonej jakosci.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno