adres:
Dobrydział 6
98-400 Wieruszów
województwo: łódzkie
powiat: wieruszowski
NIP: 9970082227
rok założenia: 1997
telefony:
tel./fax (62) 784 06 01-02
kom. 609 950 090
WĘDLINKA Sp. z o.o. Sp.komandytowa - zdjęcie-158130WĘDLINKA Sp. z o.o. Sp.komandytowa - zdjęcie-158131WĘDLINKA Sp. z o.o. Sp.komandytowa - zdjęcie-158132WĘDLINKA Sp. z o.o. Sp.komandytowa - zdjęcie-158133WĘDLINKA Sp. z o.o. Sp.komandytowa - zdjęcie-158134WĘDLINKA Sp. z o.o. Sp.komandytowa - zdjęcie-158135
email:główny adres kontaktowy e-mail do firmy
opis działalności:

Przedsiębiorstwo-Handlowo Usługowe „Wędlinka” Spółka Komandytowa Piotr Gajewski zostało założone w roku 1997 przez braci Aleksandra i Piotra Gajewskich. Siedzibą naszej firmy jest miejscowość Dobrydział – położona niedaleko Wieruszowa. Naszą główną działalnością jest rozbiór mięsa wieprzowego na poszczególne elementy. Oferujemy produkty z rozbioru półtusz wysokiej klasy S oraz E .

Oferta
Półtusze wieprzowe

  • Przody
  • Element środkowy
  • Łopatka ze skórą z kością z golonką
  • Łopatka 3d
  • Łopatka 4d
  • Schab z kością z polędwiczką
  • Schab bez kości
  • Polędwiczki
  • Karczek z kością
  • Karczek bez kości
  • Szynka z kością ze skórą z golonką
  • Szynka z kością ze skórą bez golonki
  • Szynka 3d
  • Szynka 4d
  • Dolna zrazowa bez tłuszczu
  • Dolna zrazowa z tłuszczem
  • Górna zrazowa
  • Szynka myszka
  • Ogonówka bez tłuszczu
  • Ogonówka z tłuszczem
  • Boczek ze skórą z żebrem wąsko cięty
  • Boczek łuskany bez skóry Extra
  • Boczek łuskany ze skórą szeroko cięty
  • Boczek ze skórą z żebrem szeroko cięty
  • Golonka przód
  • Golonka przód bez kości
  • Golonka tył z kością
  • Golonka tył bez kości
  • Kości karkowe
  • Kości schabowe
  • Pachwina
  • Żeberka paski
  • Żeberka trójkąty mięsne
  • Żeberka trójkąty zwykłe
  • Nogi wieprzowe
  • Mięso wieprzowe kl II 50/50
  • Mięso wieprzowe kl II 80/20
  • Mięso wieprzowe kl III
  • Mięso wieprzowe kl IV
  • Skórki wieprzowe
  • Słonina 

Elementy wieprzowe mrożone

  • Łopatka 3d
  • Łopatka 4d
  • Polędwiczki
  • Karczek bez kości
  • Dolna zrazowa z tłuszczem
  • Szynka myszka
  • Ogonówka bez tłuszczu
  • Ogonówka z tłuszczem
  • Boczek łuskany ze skórą szeroko cięty
  • Boczek ze skórą z żebrem szeroko cięty
  • Golonka przód
  • Golonka tył z kością
  • Kości schabowe
  • Żeberka paski
  • Żeberka trójkąty mięsne
  • Nogi wieprzowe
  • Mięso wieprzowe kl II 50/50
  • Mięso wieprzowe kl II 80/20
  • Mięso wieprzowe kl IV
  • Skórki wieprzowe
  • Ozory
  • Tłuszcz
  • Uszy

Zapraszamy! 

EDYCJA DANYCH »
zamknij okno