adres:
ul. Węgorka 20
60-318 Poznań - Grunwald
60-318 Poznań - Grunwald
województwo:
wielkopolskie
powiat: Poznań
NIP: 7792162548
rok założenia: 1994
telefony:
tel. (61) 862 85 20
tel. (61) 862 85 21
tel. (61) 862 85 21
branże:
www:
www.interjjp.pl
email:
opis działalności:
Firma nasza INTER JJP Sp. z o.o. została założona w 1994 roku z inicjatywy nieżyjącego już prof. dr hab. inż. Jacka Wojciechowskiego. Celem firmy od początku jej istnienia są nowatorskie rozwiązania technologiczne w przemyśle mięsnym i mleczarskim.
Pierwszym etapem naszej działalności były badania właściwości i wdrożenie do produkcji w skali krajowej skrobi modyfikowanej E1412 w przemyśle mięsnym.
Obecnie pracujemy nad zastosowaniem grupy białek funkcjonalnych pochodzenia zwierzęcego, w tym białek otrzymywanych z plazmy (o nazwie handlowej B6302 Beef Plasma - dawna nazwa AMP600N), białka serwatkowego (Proliant 8200 - dawna nazwa A MP 800), teksturatów mięsa wieprzowego (P 5501 MyoGel -dawna nazwa MyoGel) oraz hydrolizat mięsa wieprzowego (P1301 Pork Stock - dawna nazwa Pork Stock) i AproRed - stabilizowane krwinki czerwone.
Ponadto oferujemy aromaty do przemysłu spożywczego i środki do utrzymania czystości doskonale nadające się do zastosowania w Państwa zakładach.
Jak powszechnie wiadomo, polski przemysł mięsny jest specyficzną gałęzią gospodarki, którą trudno porównywać z przemysłem mięsnym w innych państwach. Ta specyfika daje nam więc ogromne możliwości zaproponowania naszemu końcowemu klientowi produktów dobrych pod względem zarówno walorów smakowych, jak i odżywczych, nie bez znaczenia są również tutaj względy ekonomiczne.
Chcielibyśmy, aby Państwo poznali wiele innych walorów proponowanych przez nas preparatów, które pozwolą Państwu jeszcze lepiej sprzedać swoje wyroby. Dlatego też oddajemy w Państwa ręce informator zawierający pełne dane dotyczące oferowanych przez nas produktów.
Zapraszamy na naszą stronę internetową.
Pierwszym etapem naszej działalności były badania właściwości i wdrożenie do produkcji w skali krajowej skrobi modyfikowanej E1412 w przemyśle mięsnym.
Obecnie pracujemy nad zastosowaniem grupy białek funkcjonalnych pochodzenia zwierzęcego, w tym białek otrzymywanych z plazmy (o nazwie handlowej B6302 Beef Plasma - dawna nazwa AMP600N), białka serwatkowego (Proliant 8200 - dawna nazwa A MP 800), teksturatów mięsa wieprzowego (P 5501 MyoGel -dawna nazwa MyoGel) oraz hydrolizat mięsa wieprzowego (P1301 Pork Stock - dawna nazwa Pork Stock) i AproRed - stabilizowane krwinki czerwone.
Ponadto oferujemy aromaty do przemysłu spożywczego i środki do utrzymania czystości doskonale nadające się do zastosowania w Państwa zakładach.
Jak powszechnie wiadomo, polski przemysł mięsny jest specyficzną gałęzią gospodarki, którą trudno porównywać z przemysłem mięsnym w innych państwach. Ta specyfika daje nam więc ogromne możliwości zaproponowania naszemu końcowemu klientowi produktów dobrych pod względem zarówno walorów smakowych, jak i odżywczych, nie bez znaczenia są również tutaj względy ekonomiczne.
Chcielibyśmy, aby Państwo poznali wiele innych walorów proponowanych przez nas preparatów, które pozwolą Państwu jeszcze lepiej sprzedać swoje wyroby. Dlatego też oddajemy w Państwa ręce informator zawierający pełne dane dotyczące oferowanych przez nas produktów.
Zapraszamy na naszą stronę internetową.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno